Velikost pisave
   

Klub je podaljšal sodelovanje s štirimi domačimi igralci

Vodstvo kluba je takoj po sezoni zavihalo rokave in že sestavlja ekipo, ki bo v sezoni 2020/2021 nastopala v 1.B ligi.

Po tem, ko je postalo jasno, da bo klub v naslednji sezoni vodil novi/stari trener Zoran Kedačič, je ta skupaj z vodstvom kluba začel s sestavo ekipe. Prva poteza je bila podaljšanje pogodb z nekaterimi domačimi igralci, ki so že nekaj časa del kluba. Tako bomo tudi v naslednji sezoni v dresu OK Šoštanj Topolšica spremljali Roka Meniha, Denisa Robido, Naceta Korena in Marka Planklja.

IMG 20200622_083450_825

Preberi vec: Klub je podaljšal sodelovanje s štirimi domačimi igralci

 

Zoran Kedačič se po šestih letih vrača na mesto glavnega trenerja

Ekipa Šoštanja Topolšice, ki bodo v 2020/2021 nastopali v 1. B ligi, bodo pred prihajajočo sezono doživeli kar nekaj sprememb. Po tem, ko se je po dveh sezonah poslovil srbski strateg Rade Dačović, ki je prevzel vodenje ekipe Salonita iz Kanala, se je vodstvo kluba za sodelovanje dogovorilo z Zoranom Kedačičem.

kedo fb

Preberi vec: Zoran Kedačič se po šestih letih vrača na mesto glavnega trenerja

   

ČRNUČE - ŠOŠTANJ TOPOLŠICA 1:3

Dvorana OŠ M.Pečarja, LJ-Črnuče, gledalcev 70, sodnika Pevc Anton, Novak Gregor.

Favorizirani gostje so v prvem nizu hitro prevzeli pobudo in si ustvarili prednost 16:10, ki so jo nato le še povečevali. Domačim sta preglavice povzročala zlasti občasni državni reprezentant Planinc in korektor Robida. Črnuški trener Brumen je poskušal s premešano postavo ter v igro poslal štiri igralce s klopi, a brez uspeha. Gostje so prvi niz dobili na 16.

V drugem nizu sta oba trenerja zamenjala po enega igralca v začetni postavi, pri domačih je na mestu podajalca vstopil Mihelčič namesto Marovta, pri gostih pa Uršič namesto Paviča. Medla igra Črnuč je gostom puščala veliko prostora, Robida pa je še naprej pomenil nerešljivo uganko za domačo obrambo.

Črnučani so se zbrali šele v tretjem nizu, ko sta se razigrala Kumer, ki je na mestu sprejemalca zamenjal kapetana Slovnika, in mladi bloker Rutar. Domači so vodili od samega začetka, imeli tudi že pet točk naskoka, a nazadnje zmagali na razliko 26:24.

Kljub prebujenemu upanju domačih navijačev pa so gostje v četrtem nizu spet vzeli stvari v roke in s pomočjo luknjaste obrambe domačih gladko pripeljali tekmo do konca in niz zaključili s 25:19.

Marko Brumen, trener Črnuč: »Naša ekipa je žal rabila dva seta, da se je spravila v ritem. Ni dovolj zaupanja, fantje so zaenkrat premalo samozavestni. Mislim, da znajo več, kot so pokazali, res pa je, da so nas v teh prvih krogih tekmovanja ovirale poškodbe. Poraz je bil pričakovan, ne pa tudi tako slaba igra v prvih dveh setih.«

Rade Dačović, trener Šoštanja: »Čestitam svojim igralcem za zmago in dobro igro. Pričakovali smo težko tekmo, ker so Črnuče iskale svojo prvo zmago. Danes smo bili dobri predvsem pri začetnem udarcu in v komunikaciji blok - obramba.«

   

Page 2 of 52

Lestvica 2020/21

poz. toč. ekipa
1.  0   Črnuče
2.  0   FužinarSijMetalRavne
3.  0   KEKOOpremaŽužemberk
4.  0 PRO Volley
5.  0 Radenci
6.  0 SIP Šempeter
7.  0 Šoštanj Topolšica
8.  0 Špan Brezovica

 

Članska ekipa

  • 8.jpg
  • 10.jpg
  • 4.jpg
  • 9.jpg

Ostale povezave

Motivacijski VIDEO