Velikost pisave
   

Zagotovljen obstanek Mariborčanov v prvoligaški druščini

Maribor, 13. februarja (STA) - Odbojkarji Lunosa Maribora so v 4. krogu 1. DOL (zelena skupina) premagali Šoštanj Topolšico s 3:1 (19, 24, -13, 21).

 Dvorana Lukna, gledalcev 90, sodnika: Valentar in Štumfel (oba Mežica).
Lunos Maribor: Dukarič, Mlakar 2, Slaček, Virtič, Plesec 26, N. Zidar 5, Košenina 11, Donik 19, Škorc, Uremovič 5, R. Zidar, Zemljak.
Šoštanj Topolšica: Mulec, Žnider, Vrhunc 5, Port, Prikeržnik 2, Boženk 17, Rojnik 21, Pavič, Menih, Koželnik, Krajnc, Uršič 14, Vovk 10.

Začetek tekme je potekal v izenačeni igri, ekipi sta se menjavali v vodstvu, najvišjo prednost pa so si priigrali gostitelji pri rezultatu 9:6. Ekipi sta točke dosegali po hitrih napadalnih akcijah, pri katerih je blok na eni ali drugi strani mreže običajno zamujal. Za spoznanje podjetnejši so bili domači odbojkarji, ki so ob drugem tehničnem odmoru vodili za tri točke, nato pa prednost s točkami Vasje Plesca, Alana Košenine, Filipa Uremoviča in Žige Donika iz minute v minuto višali in prepričljivo dobili niz.

Preberi vec: Zagotovljen obstanek Mariborčanov v prvoligaški druščini

 

Šoštanjčani na krilih ekipnega duha do pomembne zmage

Športna dvorana Šoštanj, gledalcev 100, sodnika: Kern, Atanasov (oba Kranj).
Šoštanj Topolšica: Mulec, Žnider, Vrhunc 7, Port, Prikeržnik 5, Boženk 10, Rojnik 11, Pavič, Menih, Koželnik, Krajnc, Uršič 6., Vovk 12
Fužinar Metal: Stravnik 9, M. Jež 2, Lednik, Šavc, Tomaž, J. Jež 2, Nikolov 14, Bedrač, Valentan 6, Abraham 8, Libnik, Mlakar, Čuk.
Odbojkarji Šoštanja Topolšice in Fužinarja Metala so odigrali zaostalo tekmo 3. kroga zelene skupine, ki je bila prejšnji petek zaradi kaotičnih razmer na cestah prestavljena. Prestavitev je očitno boljše dela Šoštanjčanom, ki so sicer v dokaj enakovredni tekmi pokazali več in se zasluženo veselili treh točk. Te so bile za njih nujno potrebne, v primeru poraza bi se bržkone že preselili v drugo ligo, tako pa ostajajo med živimi, pa čeprav so še vedno na zadnjem mestu in v boju za obstanek v najslabšem položaju.

Preberi vec: Šoštanjčani na krilih ekipnega duha do pomembne zmage

   

Zaradi izrednih snežnih razmer prestavljena tekma

Dragi ljubitelji šoštanjske odbojke...

Obveščamo vas, da smo primorani prestaviti jutrišnjo tekmo (06.02.2015 ob 20.00 uri) zaradi izrednih zimskih razmer, ki jih oglašujejo mediji. Tekma bo prestavljena na naslednji teden, ko bo narava nekoliko popustila in ko bodo ceste očiščene do te mere, da bo vožnja vseh akterjev tekme potekala varno in nemoteno.

Tekma se bo tako odigrala v torek, 10.02.2015 ob 17.00 uri v domači šoštanjski dvorani.

Preberi vec: Zaradi izrednih snežnih razmer prestavljena tekma

   

Page 10 of 55

Lestvica 2020/21

poz. toč. ekipa
1.  0   Črnuče
2.  0   FužinarSijMetalRavne
3.  0   KEKOOpremaŽužemberk
4.  0 PRO Volley
5.  0 Radenci
6.  0 SIP Šempeter
7.  0 Šoštanj Topolšica
8.  0 Špan Brezovica

 

Članska ekipa

  • 10.jpg
  • 8.jpg
  • 4.jpg
  • 9.jpg

Ostale povezave

Motivacijski VIDEO